tiistai 29. huhtikuuta 2014

Allergia ja salakaato


       Allergia ja salakaato


No ompa siitepölyä ilma sakeena.
Ja aivastuttaa. Aivastuttaa kokoajan. Niistä, aivasta ja niistä. Oon ottanu kaikenmaailman zyrtekkenit ja histamoolit mitä kaapista löytyi. Mutta mikään ei auta. Sätkiä kääriessä keksinkin hyvän idean. Laitoin sätkän filtterit nenänreikiin. Nyt on helpompi hengittää ulkosalla.

Parhaan avun saa siitepölyyn hyvästä partnerista. Sellaisesta mukavasta ja terävästä partnerista. Teroitinkin omaa partneriani. Nimittäin Partner moottorisahan.Hioin purupiikit samalla kokonaan pois, niin haukkaa puuta hyvin, hyvin tehokkaasti.
Eli paras siitepölylääke on kaataa kaikki perhanan koivut nurin! Teenkin yöllä salakaatoja, kaadan salaa kaikki yönaikana eteen tulevat koivut.

Kävin Shellillä kahvilla. Oli tuttuja poikia. Kyselivätkin ihaillen, että wau, olenko ollut nakkikioskitappelussa! Oli nimittäin nenä, niin miehekkään punainen. Meinasin, tai olin jo, aloittamassa sankaritarinaa jossa kymmenen miestä kävi naiseen käsiksi ja minä pelastin naisen, jättäen kaikki hyökkääjät kanveesiin.....mutta ei. Pakko oli sittenkin myöntää, että niistämällä se nenä nyt punoittaa.
Suoranaista niistopolitiikkaa.
Isävainaja Sulo, sanoikin aina, että Haista paska ja aivasta, niin pääset siitäkin vaivasta.- John Parta -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti