perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kevät lintuja

Kevät linnut


Aurinko paistaa. Kevät on tullut. Linnunpöntön katolla talitinttiuros laulelee kivasti....taitaa haluta pesää.......

Uutiset on nykyään melko synkkiä. Murhetta ja kriisiä joka kolkalla maapalloa. Kukaan ei enään välitä kenestäkään. Päätinkin että mä ainaski välitän. Ajattelinki perustaa välitystoimiston. Sinne voi ihmiset tulla murheineen, niin mä voin välittää niistä  Välittäkää toisistanne.


Kävelin tossa kylällä. Kävin kahvilassa ryystämässä kupillisen hyvää kahvetta. Sen jälkeen tuli heti mieleen, että nyt olisi tupakan paikka. Kysyin henkilökunnalta että missä mahtaa olla tupakkapaikka. Eivät tienneet. 

Menin tupakkakauppaan kysymään tupakkapaikkaa. Kun minulla nimittäin oli vain yksi tupakka ja sekin oli katki. Olisin tarvinnut siihen tupakka-paikan, niin olisin saanut paikattua tupakan. Ei niillä ollut sellasia, mutta neuvoivat jatkamaan tietä eteenpäin niin siellä on kääntöpaikka.
No rauhallisesti lompsin kääntöpaikalle. Ihastelin haltioituneena kääntöpaikkaa. Ajatelkaa että kääntämiselle on tehty kaupungin, tiehallinnon toimesta oikein hieno kääntöpaikka. Siellä olikin kaikenmoista kääntäjää, kääntöpaikalla. Oli kaksi takinkääntäjää, puheista päätellen poliitikkoja. Sitten oli muuan kielenkääntäjä. Onneksi minulta ei rahoja käännetty, vaikka ovelasti silmänkääntäjä sitä yrittikin. Kääntyilin hetken ja sitten käännyin erään herrasmies sätkänkääntäjän puoleen ja vihdoin sain sen tupakanpaikan. Minua yritettiin käännyttää uskoonkin, mutta en uskonut että minua niinvain käännytetään uskon puoleen, vaikka Usko onkin kiva kaveri. Kunneltuani muutaman käännösbiisin, lähdin hyvillämielin kotiin. Taskut täynnä kääntömomentteja. Oli erikiva käydä kääntöpaikalla.


- John Parta -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti