perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kuu on juustoa


Kuu on juustoa.

Sen mä oon aina tiennyt että kuu on juustoa. Mutta nyt selkis että se on peräti homejuustoa.
Kun kuulin laulussa laulettavan että: Homeinen kuu luo, merelle siltaaaaaaaa.

Eilen illalla oli kuuluisat Puistolan ympäriajot.
Läksin sitten fillarilla kauppaan. Hyvä idea. Oli nimittäin satanu vettä jäätyneen tienpinnan päälle. Vesi vanhin voitehista. Pääsin pihaportista 20 metriä kun se tapahtui. 
Lähti ensin takarengas alta ja sitten seuraavaksi eturengas. Tyylikäs ympäriajo. No tsygä jäi puuta vasten nojollen kun jatkoin jalkapatikalla matkan tekoa.
No taasen 100 metrin päässä lähti Sievin, hyvin uritettu turvakenkä miehekkääseen liusuun. Sillä seurauksella, että kantalaput näyttivät kohden pikkukarhun tähtikuviota! Olympialaisten vapaakuviojäätanssissa, 140 kiloisten sarjassa, oisin saanu takuuvarmasti kultamitalin. Takaraivoo juili aivan pirusti. No pääsin sitten lopulta kauppaan ja suoritin ostokset.
Jännittävä paluumatka koitti vihdoin. Päästyäni kaupasta jolkottelemaan 600 metriä se tapahtui taas. Ei ollut Sieviläisen pohjassa sitä kovin kaivattua pitoa. Vedellä voideltu jäinen, Lemminkäisen asentama asfalttitienpinta vei voiton. Repussani sijainneet lihapiirakat ja piimäpurkki pehmensivät mukavasti alastuloa. Kuinka pehmeältä tuntuukaan selän alla vähäsuolainen paahtoleipä. Ainiin, se piimäkin oli vähärasvaista.


- John Parta -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti