torstai 10. huhtikuuta 2014

Joulunajan tarina

Kävin hammaslääkärissä. Lekuri sanoi, että nyt porataan hammasluuta. Hö, kysyin että mikä ihme on hammas luuta? Hammasharjan kyllä tiedän. Sit rupesin miettimään että ajaako hammaspeikko hammasrattailla. Lekuri otti samantien myös muutamia hampaita pois. Pyysin että josko asennettaisiin sähkö hampaat. Mulla on jo nimittäin sähköhammas harja. 

Kohta tulee joulu. Aamul ku herää niin heti ekaks pitää avata puhelin. Ihanku joulukalenteri ku pitää avata jännityksellä tekstiviestiluukku ja fasepookki. Poikamiehillä on muuten ainainen joulu. Tai ainakin joulukaleteri. Joka aamu ku herää niin on uusi luukku.....

Maken kanssa otetti tässä taannoin rajusti yhteen.....Tosin maken mielestä kahteen. Mutta en oo ihan varma ku en tarkkaan kattonu kelloa.

Tänään Prisman edessä ukkeli soitteli haitaria ja hattu oli maassa. Ei ollu montaa kolikkoa. Ei ymmärtäny suomee, kun yritin selittää että vika on haitarissa kun ei rahaa kerry. Yritin selittää että hommaa jostain hyvän palkkahaitarin niin johan tulee kolikko poikineen.

Kävelylenkillä Tikkurilassa katselin luonnonilmiöitä. Vastaan tuli kurki. Ei ollu vielä muuttanu etelään. Oli iso kurki, nostokurki. Luulin myös etä citykarhut on jo talviunilla, mutta vastaan tuli tiekarhu, joten vielä menee hetki ennekuin talvi tulee.

Emäntä huuteli keittiöstä että hommaappa Gini darra. No eikun viinakauppaan ja hommasin Ginistä kunon darran. Seuraavana aamuna sitten emäntä kysyi, että hommasitko sen sinitarran, saa kortit jääkaapin oveen. Voi jehna, olin kuullu väärin.

No nyt mä käyn tupakilla....ja auto käy bensalla 

- 06.11.2013 - John Parta -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti