keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Äijähoroskooppi kesälle



Äijähoroskooppi.


Kalat:
Kesä on vaaroja täynnä, varsinkin lapissa. Jos käyt kesäfestareilla niin Mamban keikoilla saattaa olla paljon Vaaroja. Ole tänä kesänä erityisen varovainen. Kalan merkeissä syntyneeen täytyy varoa verkostoitumista. Eritoten some ja puhelinliittymät ovat täynnä verkkoja. Voit jäädä koukkuun. Älä myöskään ajele vanhoilla katiskoilla. Jos joku ostaa kalan merkeissä syntyneelle lahjaksi koruja niin välttäkää ostamasta medaljonkeja, varsinkin lohimedaljonkeja. Työasioissa katso minkälaiseen soppaan joudut. Elementtinä on ehdottomasti vesi.

Jousimies:
Kesän alku on jousimiehelle hyvää aikaa. Varsinkin jos on alkukesästä tulossa autoon katsastus, niin jousimiehelle se on otollisinta aikaa vaihtaa autoon uudet jouset. Rakkauselämässä on tiedossa sängyn jousille kovaa käyttöä. Suhdeasioissa älä päästä itseäsi maalitauluksi. Raha-asioissa muista olla joustava. Elementtinä on teräs, nimittäin jousiteräs.

Sähkömies:
Tänä kesänä voit nähdä asioiden valoisan puolen. Sinulla on nyt paljon virtaa. Menet toisinaan virran mukana, se helpottaa. Kesällä huomaat ukonilmalla olevasi hyvin varautunut. Rakkausasioissa kipinä ei syty itsestään. Lomalla muista ladata akut kunnolla jotta sinulle jää syksyksi energiaa. Elementtinä aurinko, siitä saa energiaa ja virtaa.

Leijona:
Varo pelaamista. Varsinkaan jääkiekkopelit eivät nyt onnistu. Rakkausasioissa ole varovainen, että et saa kynsille. Muutoinkin leijona on rakkaus sekä urheiluasioissa aivan lätkässä. Elementtinä peuran takareisi.

Panomies:
Kunnon panomiehellä paine kasvaa, varsinkin raha-asioissa. Varo etenkin ottoja, sillä nyt ei ole otollinen aika. Vältä myöskin sukanvarteen panoja. Pysähdy ja seiso hetken, rauhoitu ja anna seisahtua, mikään ei kestä ikuisesti. Keskittyminen omaan suoritukseen on antoisaa, panosta siis siihen. Muista käydä naisystäviesi kanssa lavatansseissa, vaikkapa paritellen. Elementtinä tuuli, sillä panomiehellä on usein tuulenhuuhtoma perse.

Lautamies:
Lautamiehenä ole varovainen illanistujaisissa, ettet vedä naulaa päähän. Ole varovainen sanoissasi ja teoissasi, sillä monesti syyt paljastuvat. Napanteriä ja sahanteriä ei saa käyttää samaan aikaan. Tänä kesänä rakkaudessa osut naulan kantaan. Elementtinä puu. Wanhan keihitysopin mukaan sanottiinkin, että puusta ihminen on pudonnut. Puusta sinä olet tullut ja puuhun on sinun kiipeämän.

Vaaka:
Raha-asioissa vaaka kallistuu sinun puolellesi. Punnitse kuitenkin asioita tarkkaan. Punnitessasi henkilökohtaisia asioitasi, käytä henkilövaakaa. Talousasioissa käytä talousvaakaa. Vaakalaudalla on usein tärkeitä asioita, mutta älä ota stressiä tänä kesänä, vaan muista olla pääosin vaaka-asennossa. Elementtinä oikeudenmukaisuus. Pohojalaasittain vaaka on puntari. Mullon puntari oikiaas ja ranni vasemmaas käres, sano pohojalaanen ukko.

Palomies:
Nyt saat suhteesi roihuamaan. Anna palaa. Tunnetusti sinulla on pitkä letku, huolla sitä hyvin. Älä ruiski seinille. Kun kipinä toiseen osapuoleen syttyy, älä sammuta sitä. Tuo kipinä roihahtaa peiton alla, paitsi sammutuspeiton. Älä ota stressiä, älä vaahtoa suotta. Laita nurisijoille jauheet suuhun. Ota koirallesi vakuutus. Jos koirasi katoaa ja sitten palaa kotiin, niin koiran palaessa yritä sammuttaa se. Juhannuskokon loimutessa yritä olla sammumatta. Urheilulajit sujuvat hyvin. Olet hyvä varsinkin tikas. Muista että "tikas" auto on hyvä, mutta autos tikka on huono asia. Elementti on tuli. Riippuu tietenkin millon se tuli.

Hautausmies:
Nyt on tiedossa sanamukaisesti ruummillista työtä. Osan asiakkaista saat todella syttymään. Muista antaa asiakkaille kukkia, se on tapana. Rakkausasioissa sinulla on onnea jos rentoudut etkä ole aina niin haudanvakava. Raha-asioissa ole tarkkana, kirstun pohjalla pitää olla aina muutama kolikko. Lomalla muista haudata kaikki työasiat mielestäsi. Rentoudu vaikkapa puutarhahommissa, laita perunaa ja porkkanaa mullan alle. Tuuletat samalla vanhoja luutuneita käsityksiäsi. Köllähdä siis riippumattoon, ja laita kädet ristiin. Syksyllä lopeta tupakin poltto, sillä moni krematorio on nykyään savuton. Elementtinä multa ja joskus myös tuli. Hautausmiehen voi joskus kulla sanottavankin että multa tuli.

Muita hyviä elementtejäkin on. Kuten Styroksi ja Betoni sekä liimapuupalkki, mutta niitä ei nyt tässä yhteydessä tarvittu. Jäivät ylimääräisiksi. 

 - John Parta -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti