sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Snowman the Showman.


Snowman the Showman


Yllä olevassa kuvassa poseeraan kuuluisan Snowmanin kanssa.

Tapasin esiintymiskiertueella kuuluisan Snowmanin ja pyysin haastattelua. Suostui mielihyvin.
On rennon oloinen lumiukko.

Kysyin voidaanko haastattelu tehdä saunan lauteilla kun on kerran kiuas tulilla.
 Ei lämmennyt ajatukselle. Kieltäytyi, sillä saa kuulemma löylyssä vesikelloja hipiälle ja muutenkin ujostuttaa istua lauteilla alasti.

Hieno hattu on perintöä esi-isiltä. Suku on kotoisin kaukaisilta huippuvuorilta. Lumimies on kuuluisin esi-isä. Tunnettu oopperamaailmassa. Lauloi kuuluisassa esityksessä nimeltään:” Lumenpudottaja katolla.” Lauloi kuulemma jäätävän hyvin.

Oman uransa on Snowman tehnyt tanssimalla. Lajina Break dance. Nimittäin Ice Break Dance. Tosi coolia.
Snowman esiintyy yleensä takapihoilla, nuoskalumen aikaan. Kiertueilla hän on vain talvisin. Kevään tullen hän haihtuu lomille. Kesäisin hän vain vetelehtii.

Hyvässä kunnossa säilyy vain oikealla ruokavaliolla. Aamiaiseksi snowflakesia, lounaaksi jäävuorisalaattia ja juomaksi lumi-colaa. Joskus sortuu pikaruokaan pikapakastimesta. Se tosin närästää niin, että on pakko ottaa lumelääkettä.

Nyt on esiintymisten lisäksi eräs muu projekti meneillään. Rauhanprojekti. The Snowman on rauhanneuvottelijana. On maailmalla kylmä sota. Nimittäin lumisota. Välillä rauhanneuvottelijan homma on kuin jäitä polttelisi.
Nimittäin on alettu lumisodissa käyttämään liian järeitä aseita ja sehän ei ole suotavaa. On kuultu käytettävän järeää lumi-tykkiä sekä erilaisa sinkoja. Pahimmat esiintulleet väärinkäytökset on tehty juuri singoilla. On pahamaineisia kiellettyjä sinkoja. Esimerkiksi Tuli-sinko ja Lauke-sinko. Pahin lumisodassa käytetty sinko on kuitenkin Kusi-sinko.

Välillä jää aikaa harrastuksiinkin. Snowman listaa kärkeen hiihtämisen. Oli ostanut huutokaupasta kalliit retronostalgiset sukset.
Sukset ovat vanhoilta jee-jee-jee musiikin ajoilta. Aidot Jee-sukset.

Nyt kiertue jatkuu. Huomenna on esiintyminen Kiteellä. Jääkiteellä.

Huomasin tässä lopuksi että haastattelu on ohi sillä Snowman liukeni pois paikalta.


- John Parta -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti