maanantai 3. marraskuuta 2014

Karttahaku ja pikahoitoKarttahaku.

Avasin netistä karttaohjelman. Pitäis mennä keskustaan erääseen osoitteeseen.
Onkin karttapalvelussa monenmoista toimintoa. Näkee kuinka nopeasti pääsee bussilla ja junalla sekä omalla autolla. Myös kävellen tahi polkupyörällä sinne näköjään pääsee. Hiihtämisestä ei puhuta mitään.

Omalla autolla ei viitsisi kun ei saa parkkipaikkaa. Polkupyörä ei toimi kun ketjupolttaja oli iskeny sen kimppuun. Uusia kenkiäkään ei hotsita kuluttaa loppuun yhen reissun takia. Jäljelle jää siis
julkisilla kulkemisen vaihtoehto. Muttakun en ujona miehenä haluais julkisesti liikkua. No kurkkasin googlesta. Siellä sanakirja kertoi julkisen vastakohdan olevan salainen. No yritin googlata mikä olisi salainen kulkuneuvo, julkisen kulkuneuvon vastakohdaksi. Ei löytynyt vastausta.

Hoitoala on aina kiinnostanut minua. Varsinkin perinteiset luonnonmukaiset hoitomuodot. Nykyään kaiken pitää olla hetivalmista ja pikajuttua. On hetivalmiit kiukaat. Ei nyky ihminen ehdi hakkaamaan puita eikä sytyttelemään pesää tulille, katsellen leppoisaa tulen loimotusta. Ei. Pitää treenien välissä ehtiä kahen minuutin pikasaunomaan. Sillä aikaa sen kahen minuutin aikana lämpiää einesruoka mikrossa. Napataan energiapatukka jälkiruuaksi ja napostellaan autossa kun ajetaan tuhatta ja sataa kuntosalille, bodyexersisemegasuperpowertreeneihin. Jopa matkalla saatu ylinopeussakkokin on megasuper nopea. Tolppakamera vaan ottaa pikakuvan ja sakko tulee postissa. Ei tarvii enään aikaa kulutella polliisisaappin takapenkillä.

Joo se hoitoala. On siis kiinnostanu. Ja paljon. Ei oo enään leppoisaa kyläshamaania joka rummutteli neljä tuntia ja ajoi pahan hengen pois ja paransi vaivat. Nykyään katotaan ite nopeesti googlesta mikä vaivaa ja haetaan pikaparannus napit lekurilta. Jaksetaan painaa, pysähtymättä huilaamaan. Perokkaa vaan kitusiin.
Mua olis kiinnostnu kouluttautua kuppariksi. Siinä rentoutunut asiakas makaa saunan jälkeen mahallaan. Naputellaan leppoisasti reikiä selkänahkaan ja rauhalliseen tahtiin imetään imukupeilla pahaa verta pois kropasta. Jutellaan mukavia ja asiakas voi hyvin.
Mutta eihän kellään oo nykyään aikaa makoilla tyjänpanttina.

No mä kehittelinkin nykyvitunkiireiselle ihmiselle erittäin nopean kuppaushoidon. MDBH.
MegaDysonBloodHealingin. Koko kuppaustoimitus kestää vain puoltoista minuuttia. Joo luit oikein.
Perinteisen kahden tunnin sijaan hoidon saa pikanopeesti. Sen voi pikaisesti maksaa pikapankkikortilla tai laittaa pikasiirtona tilille. Tässä erityisen nopeassa kuppaushoidossa asiakas pötkähtää mahalleen hoitopöydälle. Mä pikanopeesti lyön terävällä käsisahalla sataviiskyt reikää. Ei tarvii ku neljä lyöntiä. Sitten käynnistän Dyson-imurin ja leveällä, vesi suulakkeella imasen pahat veret pois. Ei mee ku puoltoist minuuttia riisumisineen ja pukeutumisineen.- John Parta -
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti